Refund and Returns Policy

Данни и цени за доставка

Моля, имайте предвид, че времето за обработка на поръчката (времето преди изпращане на поръчката) е 1-3 работни дни.

България

Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.
Единична цена (доставя се до адрес) 7 лв.
Вземане от място (доставя се до офис на Еконт*) 7 лв.
Време за доставка: 1-2 работни дни след обработка на поръчката.
*Ако изберете тази опция, моля, посочете до кой офис на Еконт желаете да бъде доставена вашата поръчка.

Безплатна доставка

Когато тази промоция се предлага, това ще бъде ясно посочено на уебсайта на REFLET и ще бъде приложено към вашата поръчка при плащане. Ще можете да изберете „безплатна доставка“ само когато сте на път да закупите продукти за 200 лв. или повече.

Потвърждение на поръчката

Ще получите потвърждение на поръчката по имейл малко след като я направите. Моля, обърнете внимание, че по време на разпродажба времето за потвърждение може да отнеме до 5 дни.

Потвърждение на изпратена поръчка

Вашата поръчка ще бъде изпратена в рамките на 1-2 работни дни от момента на направата. Когато поръчате нещо през почивните дни, поръчката ви ще бъде изпратена на първия или втория работен ден след това.

Доставка и получаване на пратки в рамките на България

Поръчки в рамките на България ще бъдат изпратени с Еконт и доставени до вашият адрес или най-близкият офис за получаване.
Куриера ще ви информира с SMS за статуса на вашата пратка.

Връщане на пратка

В рамките на 14 дни от доставката на вашият пакет можете да поискате връщане на вашата поръчка. Моля, обърнете внимание, че замяната ще се предлага само за различен размер в същия артикул, който първоначално е поръчан. Ако искате да смените с друг артикул, трябва да направите нова поръчка. Трябва да върнете продуктите REFLET на адреса за връщане на онлайн магазина в перфектно състояние. Продуктите не трябва да са носени, използвани или прани. Връщания ще се приемат само ако продуктите са върнати с оригиналната опаковка и оригиналните етикети, все още прикрепени към всеки продукт. Връщанията трябва да се изпращат на следния адрес:

България
Карлово 4300
ул. Професор Николов 6
Лиа Каменова
ЕИК
207314532
МОЛ
Лиа Каменова Каменова
Седалище
гр. Карлово; ул. Професор Николов 6

Разходи за връщане на пратка

REFLET не носи отговорност за разходите за доставка, които могат да възникнат във връзка с връщането на продукт. REFLET ще плати само разходите за доставка при връщане в случай, че артикулът е дефектен, което трябва да бъде доказано от клиента предварително. Възстановяването на сумa за върнати продукти ще бъде извършено възможно най-скоро, най-късно 30 работни дни, след като получим върнатите продукти. Възстановяването ще бъде направено на кредитната/дебитна карта, която сте използвали за въпросната поръчка. В случай, че сте платили в брой (България), ще бъдете помолени за номер на банкова сметка, където искате да възстановим сумата. Моля, имайте предвид, че допълнителни мита, данъци или всякакви допълнителни такси, които могат да възникнат, няма да бъдат възстановени от REFLET.

Shopping Cart